lördag, december 01, 2007

Helg!


Fredagen tillbringades med min älskling hemma i soffan. Nästa helg åker baby till Göteborg på fitnessmässa och helgen därpå kommer jag att vara begravd i tentaplugg så vi beslutade för att unna oss riktigt bra kvalitetstid. Älsklingen plockade upp mig vid tunnelbanan och sen åkte vi till globen för att handla gottigott till kvällen. Tacos med dubbel sats guacamole bestämde vi oss för.

Klockan 20 kollade vi i vanlig ordning på Idol och vi var återigen sjukt imponerade av Marie Picassos framträdande... hennes utmaning va dock mest rolig men "modigt skapad egen version" kan man säga...

Efter första delen av idol drog vi till några vänner inne i stan och kvällshängde med två andra par. Trevligt men vi va lite trötta så vi va hemma igen till midnatt.

Kvällens höjdpunkt: Marie och Amanda vidare till Idol-final! Skönt...

Idag har vi varit på stan och fortsatt julhandeln. Blev en del julpynt till oss, se bilden ovan. The One är shoppingstället...

Kvällen tillbringade jag hos Josse. Vi åt middag och sen kom Rick och Maria över. Vi kollade på film, Mr Brooks, en thriller med Kevin Costner. Riktigt bra.

Inga kommentarer: